VSI STROJI

Vsi za enega – eno za vse!

Vsi za enega – eno za vse!

Stroji po meri uporabnika – Ena baterija in en polnilec za vse!

ID Uni line ULINE je s svojo 18V baterijo pravo orodje za še tako zahtevnega mojstra.

Še posebej je serija orodij učinkovita zato, ker lahko eno baterijo
AKUMULATORSKA BATERIJA 18V / AB-UL18V 2.0AH
AKUMULATORSKA BATERIJA 18V / AB-UL18V 4.0AH

AKU BATERIJA AB UL18V 4.0AH 2 AKU BATERIJA AB UL18V 2.0AH 2

in polnilec
POLNILEC AKUMULATORSKIH BATERIJ 2,2 Ah 22V AP-2,2-UL
POLNILEC AKUMULATORSKIH BATERIJ 4,0 Ah 22V AP-4,0-UL

POLNILEC AKU BATERIJ AP 4.0 UL 2 POLNILEC AKU BATERIJ AP 22 UL 2

Oboje lahko uporabljate pri več različnih strojih.
S tem boste veliko prihranili. Samo pomislite: različne baterije, različni polnilci – vse to morate imeti v vaši delavnici. Zelo pogosto se zgodi, da so, kot radi rečemo, zbiralci prahu na polici. To je zdaj stvar preteklosti.

Z orodjem ID Uni line boste povečali učinkovitost in hkrati tudi veliko prihranili. Ni vam več potrebno iskati in ugotavljati, katera baterija ali kateri polnilec spadata k izbranemu orodju. Da ne govorimo o iskanju kablov in podaljškov, ki velikokrat onemogočajo ali ovirajo delo na mestih, kjer ni električnega priključka. Avtonomnost dela je torej zelo pomembna.

Če se lahko malo pošalimo, vam lahko povemo, da se boste prej utrudili vi, kot se bo izpraznila baterija.

Vedno pri roki

 

USBLIION18v

 

Li-Ion baterijske celice spadajo v družino polnilnih baterij, pri katerih se litijevi ioni med praznjenjem premikajo od negativne do pozitivne elektrode, med polnjenjem pa nazaj. Li-ion baterije so pogoste v napravah zabavne elektronike, ročnih orodjih, merilnih napravah in akumulatorskih svetilkah. Baterije imajo visoko energijsko gostoto in nizko težo, s pravilnim vzdrževanjem in uporabo pa tudi dolgo življenjsko dobo.

Kot smo zapisali, boste lahko pri nakupu ID Uni line veliko prihranili.

Z 18-voltno akumulatorsko baterijo boste imeli na voljo primeren pribor za vsa orodja iz sistema ID Uni line.

Seveda je priporočljiva uporaba dveh baterij, tako da eno polnite, z drugo pa delate. Vse baterije iz serije ID Uni line imajo tudi USB priključek,
tako jih lahko uporabite tudi kot rezervni vir energije za telefon ali druge elektronske naprave.

 

Prednosti baterije iz serije ID Uni line ULINE18v

 • Visokokakovostne Li-Ion celice
  Posebne in preizkušene Li-Ion celice za daljšo življenjsko dobo baterije.
 • Lahka in kompaktna
  Li-Ion baterija prepriča s popolnim razmerjem med težo in časom delovanja ter visoko gostoto energije.
 • Brez samopraznjenja
  Baterija se pri neuporabi ne prazni in je vedno pripravljena za uporabo.
 • Brez spominskega učinka
  Baterija se lahko kadar koli popolnoma ali delno napolni.
 • Zaščita pred pregrevanjem ali preobremenitvijo
  Integrirana elektronika prepreči pregrevanje baterije v najtežjih pogojih.

Seveda je priporočljiva uporaba dveh baterij, tako da eno polnite, z drugo pa delate. Vse baterije iz serije ID Uni line imajo tudi USB priključek – tako jih lahko uporabite tudi kot rezervni vir energije za telefon ali druge elektronske naprave.

Ena akumulatorska baterija in polnilec sta primerna za vsa orodja, s čimer boste prihranili denar za nakup drugih. Zahvaljujoč inovativni tehnologiji boste lahko prepričani v dolgo življenjsko dobo akumulatorske baterije. Spominski učinek in samopraznjenje sta stvar preteklosti, saj ta tehnologija akumulatorsko baterijo ščiti pred prekomerno izpraznitvijo.

Z eno in isto baterijo boste lahko pognali udarni vrtalnik/vijačnik, potezno/sabljasto žago ali kotni brusilnik.

Vsi za enega – eno za vse!

 

Vrtalnik/vijačnik ID Uni line ULINEBL18v

Visoko kakovostni akumulatorski vrtalnik/vijačnik z udarno funkcijo iz UNI LINE serije ID Tools. Odlikuje ga brezkrtačni motor, ki omogoča daljši čas delovanja, več moči in daljšo življenjsko dobo motorja. Vrtalnik je nepogrešljiv pripomoček še posebej takrat, ko v bližini ni električnega priključka. Serija UNI LINE omogoča, da lahko baterije v seriji kombinirate med izdelki. Vrtalnik/vijačnik je opremljen z LED delovno lučko, ki olajša delo tudi v temnih in nepreglednih predelih. Ergonomsko oblikovan ročaj omogoča dober oprijem in nadzor nad strojem. Opremljen je s kovinsko samozatezno vrtalno glavo in sponko za pas.

 

1 AKU

 

 

Kotni brusilnik ID Uni line ULINEBL18v

Visoko kakovosten akumulatorski kotni brusilnik iz UNI LINE serije ID Tools. Kotni brusilnik je nepogrešljiv pripomoček še posebej takrat, ko v bližini ni električnega priključka. Serija UNI LINE omogoča, da lahko baterije v seriji kombinirate med izdelki. Kotni brusilnik je izdelan kompaktno, kljub temu pa je lahek in zelo učinkovit. Še posebej ga odlikuje brezkratčni motor. Funkcija mehkega zagona SOFT START in zaščita pred ponovnim zagonom omogočata varnejšo uporabo.
Primeren je za rezanje, brušenje, smirkanje in ščetkanje različnih materialov.
Ergonomska oblika in ročaj z možnostjo obojestranske montaže omogočata varno in natančno delo. Ročaja zagotavljata blaženje tresljajev, kar omogoča maksimalno udobje tudi pri dolgotrajnih in zahtevnejših nalogah. Ergonomsko oblikovan ročaj omogoča dober oprijem in nadzor nad strojem. Opremljen je z ročico za hitro nastavitev ščitnika.

 

1 KOTNI%20blur%20NOVA

 

Sabljasta/povratna žaga ID Uni line ULINEBL18v

Visoko kakovostna akumulatorska povratna/sabljasta žaga iz UNI LINE serije ID Tools. Serija UNI LINE omogoča, da lahko baterije v seriji kombinirate med izdelki. Akumulatorska povratna žaga ustreza vsem mednarodnim tehničnim standardom. Izdelana je kompaktno, kljub temu pa je lahka in zelo učinkovita. Žaga omogoča hitro in grobo rezanje v les, kovino, plastiko, gumo in mavčne plošče. Število vrtljajev prilagodite materialu in tako poskrbite za boljše rezultate. Za udobno uporabo poskrbita ergonomska oblika in nedrseč ročaj. Žago odlikuje brezkrtačni motor, ki omogoča daljši čas delovanja, več moči in daljšo življenjsko dobo motorja.
Prednosti akumulatorske povratne žage so:
– brezkrtačni motor
– hitra menjava žagic, brez orodja
– elektronska zaščita proti preobremenitvi
– LED delovna lučka

1 SKICA AI

Koristni nasveti

Napolnite baterijo
Tako kot pri vašem mobilnem telefonu je priporočljivo, da pred prvo uporabo baterijo popolnoma napolnite.

Izpraznjena baterija
Če stroj ne deluje več, je baterija izpraznjena. Ne poskušaje še kaj več iztisniti iz nje, saj jo lahko pri tem poškodujete.

Polnjenje baterije
Po končanem delu baterijo napolnite, tako da bo vedno pripravljena za uporabo.

Okolje za polnjenje in hranjenje baterije
Baterijo polnite in hranite na suhem in varnem mestu, kjer je temperatura med 0° C in 30° C. Tako boste podaljšali njeno življenjsko dobo.

Želimo vam uspešno delo!

Ekipa Inter diskont