Pomoč pri nakupu

Cene artiklov v naši spletni trgovini so nižje kot v redni ponudbi, zato je kupovati na spletu res ugodno!

Na voljo pa imamo tudi različne akcijske kategorije:

 • Novo (posebej izpostavljeni novi izdelki),
 • Izbor meseca (izdelki v izboru tekočega meseca) in
 • Top 5 tedna (vsak teden 5 izdelkov v posebni ponudbi po znižanih cenah).

 

Kako iskati?

Iskanje želenega artikla je hitro in enostavno. Obstajata dva načina iskanja:

 

 • Uporabite iskalnik po produktih na vrhu strani:
  • Uporabite lahko samo eno ali obe okenci, ki sta na voljo za iskanje.
  • V prvem okencu lahko s spustnega seznama izberete eno od kategorij produktov, ki so na voljo, in kliknete na gumb Najdi. Prikazali se vam bodo vsi produkti iz izbrane kategorije.
  • Drugo okence je namenjeno iskanju po ključnih besedah. Vpišite naziv artikla (brusilnik, vrtalnik, sveder …) ali samo del ključne besede (brus…, vrta…, sved…). Kliknite na gumb Najdi.
 • Odprite skupino v meniju na levi strani (Električni in akumulatorski stroji; Elektro program in svetila itd.) in potem v skupini poiščite artikel. Pri tem bodite pozorni na to, da je naenkrat prikazanih samo 12 izdelkov iz izbrane kategorije, zato se med stranmi lahko pomikate s pomočjo številk, ki predstavljajo strani, in so locirane na dnu strani.

 

Izdelek

 • Ko najdete želeni artikel, so v prvem pogledu prikazani njegova slika, naziv, cena in gumbek, s katerim lahko izdelek takoj dodate v košarico.
 • Za podrobnosti o izdelku kliknite na sliko ali naziv izdelka – prikaže se vam stran s podrobnimi podatki o izdelku, kjer so lahko na voljo slike, navodilo o uporabi (pripeto kot PDF datoteka), podroben prikaz cene (redna cena, spletna cena in prihranek, če izdelek kupite na spletu). Tukaj lahko izdelek tudi ocenite, ga pošljete prijatelju, natisnete ali dodate v košarico.

Opombe:

 • Tehnična navodila, ki jih objavljamo ob izdelkih na spletni strani, so samo informativna. Izvirna navodila boste prejeli skupaj z naročenim artiklom.
 • Nekatere fotografije artiklov so simbolične in lahko barvno odstopajo, kar pa ne spremeni tehničnih lastnosti. Za morebitne napake na spletni strani se vam opravičujemo in vas prosimo,da se obrnete na nas.
 • Za stroje zagotavljamo zakoniti garancijski rok.

V košarico in nakup

Pred nakupom v spletni trgovini se mora kupec prijaviti, registrirati ali pa izbere hitri nakup (nakupuje kot gost).

Uporabnik se z registracijo vpiše v bazo kupcev Inter diskont in pridobi svoje uporabniško ime in geslo; varovanje osebnih podatkov je opisano v Pravnem obvestilu. V kolikor želi kupec nakupovati kot pravna oseba, mora na blagajni izbrati, da gre za podjetje in vpisati davčno številko podjetja.

Ob vsakem naslednjem nakupu se mora uporabnik prijaviti v trgovino, kjer lahko svoje podatke sproti spremlja in posodablja (naslov, geslo za dostop, pregleda pretekla naročila itd).

Ko izberete želeni artikel, kliknite Dodaj v košarico in artikel bo v vaši nakupovalni košarici (po kliku na ta gumb boste direktno preusmerjeni v košarico). Če želite naročiti naslednji artikel, kliknite na gumb Nadaljuj z nakupom, če pa želite opraviti nakup, izberite gumb Naprej.

Celoten nakup boste opravili v 5 korakih:

 1. Pregled naročila – v tem koraku lahko spreminjate svoje naročilo tako, da lahko izdelke v košarici brišete ali spreminjate njihovo količino.
 2. Izbira načina plačila – izbirate lahko med plačilom po povzetju, plačilom po predračunu in plačilom s kreditnimi karticami. V kolikor plačilo ne bo izvedeno v roku 10 dni od oddaje naročila, bo vaše naročilo sistemsko preklicano.
 3. Izbira naslova za dostavo – izdelek vam lahko dostavimo na vaš naslov, na drug naslov, ki ga boste vpisali, lahko pa ga tudi osebno prevzamete (razen če izberete plačilo po povzetju).
 4. Povzetek in končna potrditev nakupa – pred potrditvijo nakupa se še enkrat prikaže povzetek celotnega nakupa. Preverite, ali so vsi izdelki in količine takšni, kot ste si zamislili. Še vedno lahko kaj spremenite. Po kliku na gumb Potrdi naročilo pa je nakup dokončen. Če ste izbrali plačilo s kartico, boste preusmerjeni na zunanjo stran, kjer boste plačilo opravili. Postopek lahko traja nekaj sekund. Če pa ste izbrali drug način plačila, boste dobili samo še potrdilo o opravljenem nakupu.
 5. Nakup je opravljen.

Pri vsakem naročilu se avtomatsko ustvari številka naročila. Ta številka bo vidna v e-sporočilu, ki ga prejmete po nakupu, in tudi v sklopu Moj račun (kjer lahko urejate svoje podatke in pregledate dosedanja naročila).

Zaloga:
Če izdelka trenutno ni na zalogi oz. ste naročili količino, ki presega trenutno zalogo, se vam bo izpisalo sledeče:
Želene količine izdelka … ni mogoče dodati, ker količina presega zalogo.
Prosimo vas, da izberete manjšo količino.