Reflektorji in svetilke so ključni deli opreme za osvetlitev notranjih in zunanjih prostorov. Na voljo so v različnih velikostih, oblikah in močeh, kar omogoča izbiro optimalne rešitve glede na vaše potrebe. Od prenosnih žepnih svetilk do velikih reflektorjev za gradbišča – v naši ponudbi boste našli široko izbiro kakovostnih reflektorjev in svetilk po ugodnih cenah.

Reflektorji in svetilke: Vaša rešitev za osvetlitev vseh delovnih prostorov

Ste se kdaj znašli v temi, ko ste potrebovali dobro osvetlitev za svoje delo? Reflektorji in svetilke so ključni pripomočki za zagotavljanje ustrezne osvetlitve v različnih situacijah, bodisi v delavnici, na gradbišču ali pri opravljanju nalog na prostem.

Z uporabo delovnih reflektorjev, reflektorjev na stojalu, LED reflektorjev in še več lahko dosežete optimalno osvetlitev za vsako opravilo.

Dobre lastnosti, kot so energetska učinkovitost, dolga življenjska doba in enostavna namestitev, naredijo reflektorje in svetilke nepogrešljive za vse, ki potrebujejo kakovostno in zanesljivo osvetlitev.

Akumulatorska delovna svetilka

Akumulatorska delovna svetilka združuje visoko svetilnost z nizko porabo energije, kar omogoča dolgotrajno delovanje. Praktična oblika in vgrajen kavelj za obešanje zagotavljata enostavno uporabo ter prilagodljivost pri različnih delovnih opravilih.

Akumulatorski LED žaromet na stojalu

Akumulatorski LED žaromet na stojalu se ponaša z izjemno svetilno močjo, majhno porabo in dolgo življenjsko dobo. Njegov kompakten SLIM dizajn omogoča mobilnost, nizka stopnja oddajanja toplote pa zagotavlja varnost pri delu.

Žaromet vsebuje Li-Ion akumulatorsko baterijo, polnilec in prikazovalnik stopnje napolnjenosti baterije. Tri stopnje nastavitve svetilnosti, stojalo z magnetom in brezstopenjska nastavitev kota snopa svetlobe dopolnjujejo funkcionalnost tega orodja, primernega za notranjo in zunanjo uporabo.

LED AKU svetilka – žaromet

LED AKU svetilka – žaromet je idealna rešitev za osvetljevanje prostorov in površin. Žaromet lahko enostavno postavite na ravno in trdno površino ali pa ga s pomočjo navoja v ohišju namestite na stojalo.

Z vgrajeno baterijo žaromet ne potrebuje zunanjega vira energije, kar zagotavlja večjo prilagodljivost in neodvisnost pri uporabi.

LED panel

LED panel je odlična za osvetlitev prostorov s spuščenimi stropi. Ta sodobna in učinkovita svetilka se enostavno vgradi v strop, kar zagotavlja estetsko dovršenost in zmanjšuje potrebo po dodatnih osvetlitvenih elementih, hkrati pa zagotavlja enakomerno in prijetno razsvetljavo.

LED svetilka – reflektor / stropni

Sodobna svetilka – reflektor za stropno montažo predstavlja zelo praktično opcijo za ustvarjanje usmerjene in močne osvetlitve v različnih okoljih. Ta vrsta svetilke ponuja visoko svetilnost in energetsko učinkovitost, kar je idealno za osvetljevanje delovnih površin, trgovin, galerij ali drugih prostorov, kjer je potrebna intenzivna in ciljna razsvetljava.

Stropni reflektor se enostavno namesti in se zlije z okoljem, hkrati pa dopolnjuje celoten izgled prostora.

LED trak RGB

LED trak RGB ponuja edinstveno možnost osvetlitve z uporabo štirih osnovnih barv svetlobe: rdeče, zelene, modre in bele.

Ta izdelek omogoča ustvarjanje različnih vzdušij in ambientov, kar ga naredi prilagodljivega in zanimivega za dekoracijo domov, lokalov, trgovin ali drugih prostorov, kjer želite doseči poseben učinek in estetsko doživetje.

Senzorska nočna luč z LED svetilko

Senzorska nočna luč z LED svetilko predstavlja funkcionalen in prenosljiv vir svetlobe, ki se lahko uporablja tako doma kot na vikendih ali pri prostočasnih dejavnostih.

Opremljena je s senzorjem gibanja in senzorjem svetlobe, kar omogoča, da se lučka avtomatsko prižge, ko zmanjka električne energije ali ko zazna gibanje v okolici. Ta lastnost zagotavlja varnost in udobje v temi ter prihranek energije.

Stojalo teleskop

Stojalo teleskop je zložljivo in nastavljivo stojalo ali stativ, namenjeno uporabi z delovnimi svetilkami in žarometi. Ta pripomoček omogoča prilagodljivo postavitev svetilke na želeno višino in s tem ustrezno osvetlitev delovnega okolja, kar izboljšuje vidljivost in povečuje varnost pri delu.

Svetilka / stoječa / dekorativna

Svetilka, ki je hkrati stoječa in dekorativna, v prostoru ustvari topel in prijeten ambient. Ta vrsta svetilke je zasnovana tako, da se harmonično vključi v notranjo opremo ter dopolnjuje in poudarja estetski izgled bivalnega ali delovnega okolja, hkrati pa zagotavlja prijetno in sproščujočo razsvetljavo.

Svetilka LED / delovna akumulatorska

Ta delovna svetilka ali žaromet s kombinacijo visoke svetilnosti, nizke porabe in dolge življenjske dobe zagotavlja kakovostno osvetlitev za različne namene.

Robustno ohišje, odporno na udarce, in ročaj, ki služi tudi kot stojalo, omogočata enostavno upravljanje in vzdržljivost. Svetilka je primerna za notranjo in zunanjo uporabo ter je idealna za mobilno uporabo, saj vgrajena baterija odpravlja potrebo po zunanjem viru energije.

Dodatna funkcionalnost vključuje USB priključek za polnjenje baterije in napajanje drugih porabnikov energije.

Svetilka LED / prenosna

Prenosni LED žaromet s Li-Ion baterijo je izjemno praktičen pripomoček, saj ga odlikujejo zložljivo stojalo in ročaji za prenašanje.

Močna svetilnost in nizka raba energije sta le dve od njegovih številnih prednosti. Žaromet omogoča nastavitev štirih stopenj delovanja (100% / 50% / SOS / opozorilni signal), kar povečuje njegovo koristnost.

Poleg tega ga lahko uporabite kot prenosni vir energije (Powerbank), s katerim lahko polnite ali poganjate druge naprave in aparate, kar dodatno pripomore k njegovi vsestranskosti.

Svetilka LED – tanka

LED žaromet – tanka različica, združuje izredno svetilno moč, majhno porabo in dolgo življenjsko dobo. Ta elegantna in kompaktna oblika svetilke omogoča enostavno namestitev ter zagotavlja visoko kakovost osvetlitve za različne prostore in potrebe, ne da bi pri tem porabila veliko energije.

Svetilka LED – delovna

LED delovna svetilka omogoča osvetlitev prostora v krogu 360°, kar zagotavlja enakomerno razporejeno svetlobo. S pomočjo adapterja je možno svetilko pritrditi na stativ, medtem ko vgrajeni kavelj dovoljuje obešanje na želeno mesto.

Svetilka LED LI-ION

Žepna LED svetilka z gumiranim ohišjem in širokim območjem delovanja je visoko kakovosten izdelek, ki ponuja močno in učinkovito svetlobo v majhnem in priročnem paketu.

Svetilka je zložljiva, kar omogoča kompaktno shranjevanje in prenašanje. Na ročaju ima vgrajen magnet, ki olajša pritrjevanje na kovinske površine, medtem ko je priložen USB kabel namenjen polnjenju.

Ta žepna LED svetilka združuje funkcionalnost, udobje in praktičnost, zaradi česar je nepogrešljiv instrument za različne situacije.

Svetilka LED / akumulatorska LI-ION

Univerzalna akumulatorska LED svetilka, ki vam omogoča, da boste pripravljeni na vsako situacijo

S čelno in delovno sijalko z možnostjo zatemnitve se prilagaja različnim potrebam osvetlitve. Izjemno svetla in energetsko učinkovita svetilnost omogočata optimalno uporabo energije.

Dodatne funkcije, kot so stojalo, magneti in prikazovalnik napolnjenosti baterije, povečujejo njeno funkcionalnost in praktičnost v različnih okoljih.

Svetilka LED-zvočnik BLT

LED žaromet z nizko porabo ter visoko svetilnostjo je več kot le svetilka – opremljen je z Bluetooth povezavo in zvočnikom, kar omogoča poslušanje glasbe in sprejemanje klicev prek pametnega telefona ali tablice. S stojalom in nosilcem je enostavna za uporabo in primerna za različne situacije.

Izberite pravo svetilko ali reflektor za vaše potrebe

Zato, da bi zagotovili ustrezno osvetlitev za vaše delovne prostore, so reflektorji in svetilke nepogrešljivi instrumenti. Glede na vaše specifične potrebe in okolje, lahko izberete različne vrste reflektorjev in svetilk, ki so na voljo na trgu.

Če še niste izbrali svojega izdelka, vam svetujemo, da to storite takoj, saj je dobra osvetlitev ključna za uspeh in varnost vašega dela. Ne odlašajte več, ampak si zagotovite pravi izdelek za vaše potrebe še danes!

Prikazovanje 1–24 od 41 rezultatov