Kompresor, primeren za najrazličnejša opravila, kot so barvanje, izpihovanje, vijačenje, polnjenje pnevmatik… Izbirate lahko med 24 L in 50 L. Za lažje premikanje so kompresorji opremljeni z velikimi kolesi. Ne pozabite: pred prvo uporabo dolijte olje za kompresorje do sredine kontrolnega okenca.

Nepogrešljivi pri številnih delih, kot je izpihovanje, vijačenje, polnjenje pnevmatik in še veliko več. Na trgu lahko najdemo številne modele, med katerimi izstopa predvsem kompresor za zrak.

Nekateri so opremljeni tudi z varnostnimi funkcijami, kot na primer varnostni ventil, zaščita pred pregrevanjem in druge. Tudi dolgoletna uporaba brez težav je zagotovljena, saj so zasnovani z mislijo na trpežnost in vzdržljivost.

Naša ponudba vključuje dva kompresorja: 24-litrski in 50-litrski, ki sta primerna tako za domačo uporabo kot tudi za profesionalno delo. Oba sta enostavna za uporabo, zanesljiva in omogočata hitro ter učinkovito izvedbo opravil.

Inter diskont 50-litrski kompresor je še posebej primeren za tiste, ki potrebujejo večjo zmogljivost in zanesljivost pri zahtevnejših opravilih.

Kompresor za zrak je opremljen s funkcijami, kot so avtomatski izklop, ko dosežejo želeni tlak, in z možnostjo delovanja z različnimi orodji. Ima tudi možnost nastavitve tlaka, kar omogoča prilagajanje glede na specifične potrebe dela.

Nekateri kompresorji so tudi precej tihi v primerjavi z drugimi modeli, kar omogoča bolj prijetno in udobno delovno okolje. Tihi kompresor je idealen za tiste, ki delajo v okoljih, kjer je pomembno ohraniti nizek nivo hrupa.

Kompresorji torej predstavljajo odličen instrument za najrazličnejša opravila, od domačih popravil do zahtevnejših profesionalnih nalog. Naša ponudba kompresorjev zagotavlja kakovost, zanesljivost in učinkovitost, ki vam bodo pomagali opraviti delo hitro in brez težav.

Prikaz vseh 2 rezultatov