TOP  5 tedna

Vsak teden novih 5  izdelkov po top znižani ceni – kar 20% ceneje. Tudi za neregistrirane kupce.

Izbrano za vas

Izbor najboljših orodij kar 20 % ceneje. Tudi za neregistrirane kupce.

Posebna ugodnost za registrirane kupce

Z registracijo v spletno trgovino pridobite 5 % popusta pri vsakem spletnem nakupu.

Oceni izdelek

Ocenite naročeni izdelek in prejmite kupon za 20 % popust na en izdelek po izbiri.

Prijava na e-novice

Prijavite se na e-novice in prejmite kupon za 20 % popust na en izdelek po izbiri.

Kartica ugodnosti Inter diskont

Zakaj je dobro imeti kartico ugodnosti?

  • arhiv vseh nakupov (v primeru izgube računa vam ga ponovno izpišemo, na primer za uveljavljanje garancije …),
  • dodatne ugodnosti (reklamno darilo pri večjih nakupih, izbrani izdelki po nižjih cenah, sodelovanje v nagradnih igrah …),
  • takojšen 5 % popust za vse nakupe (pri nakupih v stalnih trgovinah, pri telefonskih naročilih in na terenskih prodajah).

Naročite svojo Kartico ugodnosti >

Kartico lahko uporabite v fizičnih trgovinah (Ravne, BTC Ljubljana, BTC Novo mesto, BTC City Murska Sobota in terenske prodaje) in pri telefonskih naročilih.

Za nakupe v spletni trgovini ne potrebujete kartice ugodnosti. Če želite 5 % popust, se registrirajte.

Moj račun

PRAVILA IN POGOJI:
S pridobitvijo kartice ugodnosti Inter diskont posameznik  osebno privoli, da podjetje Inter diskont, d. o. o., v skladu z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov hrani in obdeluje njegove podatke. Pridobljene osebne podatke bo podjetje Inter diskont, d. o. o., skrbno varovalo in uporabljalo v skladu z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov, samo za namen za katerega so bili pridobljeni in jih ne bo posredovalo tretjim osebam. Uporabnik kartice ugodnosti lahko kadar koli pisno zahteva, da se njegovi podatki začasno ali trajno prenehajo uporabljati. Zahteva se pošlje pisno na naslov Inter diskont, d. o. o., Partizanska cesta 15, 2390 Ravne na Koroškem. Najkasneje v 15-ih dneh po prejemu zahteve se bodo osebni podatki uporabnika prenehali uporabljati, v nadaljnjih 5-ih dneh pa bo uporabnik o tem tudi obveščen. V zvezi z izvedbo zahteve udeleženec ne nosi nobenih stroškov.
V kolikor želi uporabnik preko e-pošte prejemati obvestila o aktualnih akcijah in ugodnostih podjetja Inter diskont, d. o. o., se lahko prijavi tukaj: https://www.interdiskont.si/prijava-na-novice/