Zakaj je dobro imeti kartico ugodnosti?

 • dodatni letni popust za seštevek nakupov,
 • arhiv vseh nakupov (v primeru izgube računa vam ga ponovno izpišemo, na primer za uveljavljanje garancije …),
 • dodatne ugodnosti (reklamno darilo pri večjih nakupih, izbrani izdelki po nižjih cenah, sodelovanje v nagradnih igrah …),
 • takojšen 5 % popust za vse nakupe (tudi pri nakupih v stalnih trgovinah, pri telefonskih naročilih in na terenskih prodajah).

Naročite svojo Kartico ugodnosti >

Kartico lahko uporabite :

 • v trgovini na Ravnah na Koroškem,
 • v trgovini BTC Ljubljana, hala 10/Center Desetka (severni vhod),
 • v trgovini BTC Novo mesto, dvorana A,
 • v trgovini BTC City, Murska Sobota,
 • na terenskih prodajah po Sloveniji in
 • pri telefonskih naročilih.

Za nakupe v spletni trgovini ne potrebujete kartice ugodnosti.

Če ste registriran kupec, sem vam vaši nakupi seštevajo (skupaj z vsemi nakupi v vseh naših prodajalnah).

Prenesi si svežo aplikacijo na svoj pametni telefon!

 • KARTICA UGODNOSTI VEDNO PRI ROKI
 • DODATNI KUPONI ZA IMETNIKE MOBILNE APLIKACIJE
 • LOKACIJE IN DELOVNI ČASI POSLOVALNIC
 • SPLETNA TRGOVINA
 • PREGLED OSEBNIH PODATKOV
 • OBVEŠČANJE O AKTUALNIH UGODNOSTIH

*Pogoj za uporabo mobilne aplikacije INTER DISKONT je, da ste imetnik KARTICE UGODNOSTI Inter diskont: za registracijo v mobilno aplikacijo potrebujete KARTICO UGODNOSTI INTER DISKONT oz. številko kartice.

Skenirajte svojo kartico in vaši podatki bodo avtomatsko prenešeni v aplikacijo. Če boste vpisali samo številko kartice, morate ob registraciji vpisati tudi vse osebne podatke.

Prenesite si aplikacijo na svoj pametni telefon in prejmite kupon za 20% promocijski popust (Velja za en izdelek po izbiri. Popusti se med sabo ne seštevajo, upošteva se najvišji popust).

appstore optgoogleplay opt
app_inter_diskont_download (003)

NAVODILA ZA UPORABO MOBILNE APLIKACIJE INTER DISKONT (v nadaljevanju aplikacija ID)

REGISTRACIJA: Če ste lastnik naše kartice ugodnosti Inter diskont ali imate samo nalepko s črtno kodo (v nadaljevanju kartica), je registracija enostavna: poskenirajte kartico, preverite podatke, jih popravite oz. dopolnite, če je to potrebno, in jih potrdite. Če se strinjate s Splošnimi pogoji, je registracija uspešno zaključena. V primeru, da nimate naše kartice, ste pa vpisani v naš šifrant (vam izdajamo račune na vaše ime), lahko na naših prodajnih mestih pridobite številko kartice, vendar samo s predložitvijo osebnega dokumenta! V tem primeru vpišete številko kartice in tudi vse ostale podatke. Registracija v mobilno aplikacijo ID je mogoča tudi brez kartice oz. nalepke, vendar vam v tem primeru ne pripadajo nobene ugodnosti (ne pridobite kuponov, ne morete videti nakupov itd). Lahko pa si po naloženi alikaciji ID kasneje pridobite kartico oz. nalepko, jo vpišete in si pridobite ugodnosti. V aplikacijo ID se lahko registrirate samo z eno številko kartice, tudi če jih imate več (na isto osebo).
PONOVNA NALOŽITEV APLIKACIJE (uporabnik je izgubil telefon oz. dobil novega): V kolikor ste že uporabljali aplikacijo, ste na začetku določili uporabniško ime in geslo. Pri ponovnem prenosu aplikacije izberete opcijo obstoječi uporabniki, kjer se lahko prijavite s svojimi prijavnimi podatki in se vam tako izpolnijo vsi podatki. Če ste pozabili geslo, si ga lahko ponovno pridobite tako, da vnesete svojo elektronsko pošto.
PRAVILA IN POGOJI:
S pridobitvijo kartice ugodnosti Inter diskont in/ali mobilne aplikacije Inter diskont posameznik  osebno privoli, da podjetje Inter diskont, d. o. o. v skladu z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov hrani in obdeluje njegove podatke. Pridobljene osebne podatke bo podjetje Inter diskont, d. o. o. skrbno varovalo in uporabljalo v skladu z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov ter samo za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredovalo tretjim osebam. Uporabnik kartice ugodnosti in/ali aplikacije lahko kadar koli pisno zahteva, da se njegovi podatki začasno ali trajno prenehajo uporabljati. Zahteva se pošlje pisno na naslov Inter diskont, d. o. o., Partizanska cesta 15, 2390 Ravne na Koroškem. Najkasneje v 15-ih dneh po prejemu zahteve se bodo osebni podatki uporabnika prenehali uporabljati, v nadaljnjih 5-ih dneh pa bo uporabnik o tem tudi obveščen. V zvezi z izvedbo zahteve udeleženec ne nosi nobenih stroškov.
V kolikor želi uporabnik preko e-pošte prejemati obvestila o aktualnih akcijah in ugodnostih podjetja Inter diskont, d. o. o., se lahko prijavi tukaj: https://www.interdiskont.si/prijava-na-novice/