Natični ključi, izvijači in izbijači so ključni pripomočki vsake delavnice. Z našim vrhunskim orodjem, ki združuje robustnost, prilagodljivost in natančnost, boste kos vsakemu izzivu. Odkrijte našo ponudbo na in izboljšajte svojo delovno učinkovitost že danes!

Natični ključi, izvijači in izbijači: Orodja za vsak izziv

Kaj so natični ključi, izvijači in izbijači? To so orodja, ki jih najdemo v skoraj vsaki domači delavnici ali profesionalni garaži. Vsak kos je namenjen specifični nalogi in je nepogrešljiv pri različnih vrstah popravil in montaž.

Natični ključi so bistveni za prilagajanje in pritrditev vijakov in matic različnih velikosti. Izjemno koristni so pri delu z avtomobili, kolesi in drugimi mehanskimi napravami.

Izvijači so verjetno najbolj univerzalno orodje. Uporabljajo se za vijake z različnimi glavami – od ploščatih in križnih do posebnih tipov, kot so na primer Torx.

Izbijači pa so specializirano orodje za odstranjevanje zagozdenih ali zapečenih delov. Uporabljajo se v avtomobilski industriji, strojništvu in še kje.

Vsako od teh orodij odlikujejo lastnosti, kot so robustnost, prilagodljivost ter natančnost. Njihova glavna prednost je, da omogočajo prilagodljivo delo z različnimi tipi vijakov in drugimi pritrdilnimi elementi. Vse to in še več jih naredi nepogrešljive v vsaki delavnici.

Natični/nasadni ključi

Natančno izdelani ključi za profesionalce v vaši delavnici! Kvaliteta, ki pripomore k dolgi življenjski dobi vašega orodja.

Zbirka natičnih/nasadnih ključev je vaš ključ do produktivnega dela. Iz visokokakovostnega orodnega jekla so izjemno vzdržljivi, zato so izbira številnih strokovnjakov.

Ne glede na to, ali ste vzdrževalec, montažer, gradbenik ali obrtnik, ti ključi niso le pripomoček, ampak investicija v vaš uspeh.

Pričnite svoj dan z orodjem, ki presega vaša pričakovanja. Odločite se za vzdržljivost in profesionalnost, izberite naše natične/nasadne ključe.

Natični/nasadni ključi za kompresorsko pištolo

Profesionalna rešitev za strojno in ročno delo!

Natični/nasadni ključi se lahko pohvalijo z visoko učinkovitostjo v kombinaciji s kompresorsko pištolo. Izdelani iz kakovostnega materiala Cr-Mo, so trpežni ter zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

Tehnične specifikacije so prilagojene potrebam profesionalcev. Poudarjena varnost in natančnost dela vas bosta prepričala.

Optimizirajte svoj delovni proces z natičnimi ključi za kompresorsko pištolo in presegajte standarde kakovosti v vašem delovnem okolju.

Navorni/momentni ključ

Ste že kdaj zategovali vijake in se spraševali, ali ste uporabili pravo silo? Rešitev za to dilemo je navorni/momentni ključ. Uporablja se od avtomehaničnih delavnic do natančnih gradbenih del.

Ta ključ je zasnovan za posebne naloge, pri katerih je potrebna natančna sila. Njegova visokokakovostna konstrukcija omogoča natančno zategovanje matic in vijakov, kar je ključnega pomena pri sestavljanju motorjev, ključavničarstvu, gradbeništvu in še marsičem drugem.

Zahvaljujoč možnosti vrtenja v levo in desno je ta momentni ključ narejen za hitro, natančno in učinkovito delo. Tako boste skrajšali čas svojega dela ter hkrati povečali njegovo kakovost.

Za tiste, ki cenijo natančnost in kakovost, je ta momentni ključ nepogrešljiv. Prepričajte se sami in opazujte, kako se vaše delo izboljša.

Vijačni nastavki za vrtalni stroj/vijačnik z adapterjem

Ali ste kadarkoli občutili neprijeten občutek, ko niste našli pravega svedra za vrtanje ali vijačenje? Z nastavki za vrtalnike ter izvijače se lahko od te težave poslovite.

Izdelani iz krom vanadija, ti nastavki zagotavljajo odlično vzdržljivost in zanesljivost. Vgrajen magnet omogoča enostavno manipulacijo z vijaki, vse skupaj pa je pakirano v praktični PVC škatli.

Želite biti pripravljeni na vse situacije, ki zahtevajo uporabo vrtalnika ali vijačnika? Komplet vijačnih nastavkov je točno to, kar potrebujete.

Ročka za nastavke/natične ključe

Ne glede na to, ali ste profesionalni mehanik ali domači mojster, vam lahko pravo orodje olajša in izboljša delo.

Ročka za nastavke ter natične ključe je izdelana iz visokokakovostnega orodnega jekla (CrV) in je natančno kaljena za povečano vzdržljivost. Zasnovana je tako, da zagotavlja izjemno vzdržljivost, hkrati pa podaljšuje njeno življenjsko dobo.

Vsa orodja niso enaka. Izbira pravega pripomočka za določeno delo lahko bistveno vpliva na vašo učinkovitost in produktivnost.

Čas je, da svoje delo dvignete na višjo raven z našo ročko za nastavke in natične ključe.

Izbijači

Vsi poznamo situacijo, ko je za delo potreben močan in zanesljiv izbijač. Izbijači, ki jih ponujamo na interdiskont.si, so profesionalnega kova.

Izbijači so izdelani iz materiala CrV – krom vanadij, kar zagotavlja njihovo robustnost in dolgo življenjsko dobo. Njihova induktivno kaljena konica omogoča natančno in močno udarjanje.

Zagotovite si profesionalno orodje, ki ga nujno potrebujete za svoje delo! Izbijači pridejo v praktičnem PVC nosilcu, ki zagotavlja enostavno shranjevanje ter prenašanje.

Poiščite naš izbor izbijačev na Interdiskont.si in se prepričajte o njihovi kakovosti.

Ključi viličasti/ring – obročni z ragljo

Občasno se vsi znajdemo v položaju, ko potrebujemo zanesljiv viličasti ali ring-obročni ključ.

Ta komplet je izdelan iz krom vanadija s poliranim zaključkom. Natančna izdelava preprečuje zdrs ključa, zobna ročica pa omogoča levo ali desno vrtenje.

Za vse, ki želijo kakovostno orodje, so ti ključi odlična izbira. Ne le, da so natančno izdelani, temveč omogočajo tudi širok spekter uporabe.

Če želite orodje, ki vam bo pomagalo pri opravilih, obiščite našo stran ter izberite set viličastih in ring-obročnih ključev z ragljo.

Nastavki za vijačenje

Nastavki za vijačenje so nujni pripomočki za profesionalne uporabnike, kot so vzdrževalci, monterji in obrtniki, saj so robustni in vzdržljivi ter zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

Njihova kakovostna izdelava iz materiala CrV/S2 ter natančno kaljenje zagotavlja izjemno robustnost, medtem ko barvno označevanje omogoča lažjo prepoznavo.

Predstavljajte si olajšanje, ko vam ni več treba zapravljati časa za iskanje pravega nastavka – samo poglejte barvo! Obogatite svojo kolekcijo orodja s kakovostnimi nastavki za vijačenje in si zagotovite dolgotrajno učinkovitost ter zanesljivost pri delu.

Ključ za kolo 4 v 1 KLJUC-KOLOGS

Ključ za kolo 4 v 1, izdelan v skladu z GS standardom, je izredno uporaben za odvijanje vijakov na platiščih.

Predstavljajte si, kako enostavno bi bilo vzdrževanje vašega kolesa s tem ključem.

Držalo za vijačne nastavke/magnetno

Magnetno držalo za nastavke za vijačenje bo vaš zanesljiv partner pri vseh opravilih.

Z vgrajenim magnetom bo ta pripomoček poskrbel, da bodo vsi vijačni nastavki vedno ostali na mestu.

S pomočjo magnetnega držala za vijačne nastavke lahko brez težav opravljate delo, saj se ni treba več bati, da bi izgubili nastavek.

Izpopolnite svojo učinkovitost z uporabo magnetnega držala za vijačne nastavke!

Inbus ključi/kratki

Komplet kratkih inbus ključev je idealen instrument za vse, ki potrebujejo trpežno in zanesljivo orodje.

Izdelani iz krom vanadija in shranjeni v praktičnem PVC nosilcu, inbus ključi omogočajo enostavno ter hitro prepoznavanje s pomočjo barvnega spektra.

Izvijači torx/natančni

Mini set TORX izvijačev za natančno delo je zasnovan za vsakogar, ki potrebuje visoko preciznost.

Izvijači so opremljeni z vrtljivo kapico in nedrsečim ročajem, kar omogoča maksimalno kontrolo pri delu.

Samo zamislite si, kako natančno bi lahko opravljali naloge s tem kompletom izvijačev.

Za natančnost pri vsakem koraku izberite TORX izvijače, shranjene v praktičnem PVC boxu s transparentnim pokrovom.

Natični/nasadni podaljšek

Natični/nasadni podaljšek je idealen za vse ljudi, ki potrebujejo dodatno dolžino.

Izdelan iz trpežnega kroma vanadija, bo ta podaljšek, ki ga lahko imenujemo tudi ‘gidora’, postal nepogrešljiv del vaše zbirke orodja.

Pomislite, kako bi ta ‘gidora’ olajšala delo na težko dostopnih mestih.

Dosezite tisto, kar je bilo prej nedosegljivo, z natičnim/nasadnim podaljškom.

Reduktorski ključ za odvijanje in privijanje vijakov

Redukcijski ključ je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki delajo s kolesi tovornjakov ali traktorjev.

Ta ključ je nepogrešljiv zato, ker lahko z njim privijate in odvijate vijake s silo do 3200 Nm.

Predstavljajte si, kako hitro ter učinkovito lahko opravite delo z njim!

Z našim redukcijskim ključem iz molibdenovega kroma si zagotovite potrebno moč in zanesljivost ter se znebite težav z odvijanjem trdovratnih vijakov.

Snemalnik ležajev

Profesionalni NEXUS snemalnik ležajev je orodje, ki ga boste potrebovali za najzahtevnejše naloge.

Ta snemalnik je idealen za snemanje ozko ležečih ležajev, ležajnih obročev in podobno.

Izberite NEXUS snemalnik ležajev ter izboljšajte svoje delovne sposobnosti že danes!

Udarni izvijač

Udarni izvijač ima robustno konstrukcijo. Omogoča odvijanje trdno privitih vijakov in je shranjen v praktičnem PVC kovčku.

Če si želite učinkovito, hkrati pa tudi varno delo, vam priporočamo udarni izvijač.

Prikazovanje 1–24 od 358 rezultatov