Način plačila

Ob nakupu lahko izbirate med naslednjimi načini plačila:

  • po povzetju – z gotovino (provizijo poštne nakaznice krije Inter diskont); v tem primeru ni mogoč osebni prevzem naročila v naših prodajalnah. Za gotovino šteje tudi plačilo na POS terminalu s plačilno ali kreditno kartico (razen s kartico Diners).
  • po predračunu, ki vam ga bomo poslali takoj po prejetju naročila na vaš e-naslov (predračun si lahko izdela pravna ali fizična oseba); možen je osebni prevzem naročila v naši prodajalni na Ravnah na Koroškem, po predhodnem dogovoru pa tudi v kateri od naših drugih prodajaln po Sloveniji. V kolikor plačilo ne bo izvedeno v roku 10 dni od oddaje naročila, bo vaše naročilo sistemsko preklicano.
  • s kreditnimi karticami – plačilo je mogoče s kreditnimi karticami Mastercard in Visa  (ko izberete možnost plačila s kreditno kartico, boste preusmerjeni na varno povezavo, kjer boste plačilo izvedli; po zaključku plačila pa boste preusmerjeni nazaj na spletno stran); možen je osebni prevzem naročila v naši prodajalni na Ravnah na Koroškem, po predhodnem dogovoru pa tudi v kateri od naših drugih prodajaln po Sloveniji.

Ne pozabite:

Strošek dostave vključno do zneska 49,99€ znaša 5,90€. Za znesek 50,00€ ali več velja brezplačna dostava.

Zgornji pogoji plačila veljalo le pri nakupu v naši spletni trgovini!