Klešče in kovice so nepogrešljivo orodje za vsakogar, ki se ukvarja z ročnimi deli, bodisi profesionalno bodisi kot domači mojster. Naša široka izbira klešč in kovic vključuje različne modele za različne potrebe in uporabe, od vsakodnevnih opravil do specializiranih projektov. Naša orodja so izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno zanesljivost ter vzdržljivost.

Klešče in kovice – Nepogrešljivo orodje za vsak dom

Klešče in kovice sta nujna pripomočka, ki bi ju moral imeti vsak gospodinjski mojster. Klešče so orodje, namenjeno prijemanju, stiskanju, rezanju ali upogibanju različnih materialov, medtem ko so kovice pritrjevalni elementi, ki zagotavljajo trajno in trdno vez med dvema ali več kosi materiala. Uporabljamo ju v različnih situacijah, kot so popravila, montaža pohištva, avtomobilski servisi in številne druge naloge.

Klešče in kovice imajo številne prednosti, ki ju uvrščajo med nepogrešljivo orodje v vsakem domu. Njuna uporabnost se razteza od vsakodnevnih nalog, kot je pritrditev okrasnih elementov, do zahtevnejših opravil, kot so popravila kovinskih struktur. Poleg tega pa njuna učinkovitost omogoča hitro in enostavno izvedbo del, ne glede na zahtevnost naloge.

Koničaste klešče

Koničaste klešče z dvokomponentnim ročajem so vsestransko orodje, ki se lahko uporablja za različne naloge, kot so prijemanje, ukrivljanje in rezanje. S svojo satinirano glavo zagotavljajo natančnost in vzdržljivost pri delu, hkrati pa omogočajo dober oprijem materialov različnih debelin in trdot.

Posebnost teh klešč je dvokomponentni ergonomsko oblikovan ročaj, ki omogoča udobno in varno uporabo. Ta vrsta ročaja združuje trdno osnovno plast in mehkejšo zunanjo plast, kar zagotavlja optimalen oprijem in zmanjšuje možnost zdrsa. Ergonomska oblika ročaja pa preprečuje utrujenost dlani in zapestja ter omogoča daljšo uporabo brez napora.

Klešče za kovičenje

Profesionalne klešče za kovičenje kovic s 4 nastavki so nepogrešljiv pripomoček za vzdržljive in močne povezave med različnimi materiali. Njihova kvalitetna izdelava ter enostavno enoročno upravljanje omogočata hitro in učinkovito pritrjevanje kovic, ne glede na zahtevnost naloge.

Ena izmed glavnih prednosti teh klešč je enostavna menjava nastavkov brez orodja. S štirimi nastavki različnih velikosti lahko prilagodite orodje glede na velikost in vrsto kovice, kar zagotavlja natančnost in varnost pri delu. Ročaja klešč sta prevlečena z umetno maso, kar omogoča udoben oprijem in zmanjšuje možnost zdrsa.

Dodatna funkcija, ki jo ponujajo te klešče, je vzmet in sponka za zapiranje. Vzmet omogoča lažje enoročno upravljanje in zmanjšuje napetost v roki, medtem ko sponka za zapiranje poskrbi za varno shranjevanje orodja, ko ga ne uporabljate.

Klešče papagajke

Klešče papagajke so idealen instrument za širok nabor del, ki zahtevajo močan in natančen oprijem. Njihova izdelava iz CrV – krom vanadija zagotavlja trdnost ter dolgo življenjsko dobo. To povečuje njihovo uporabnost in zanesljivost.

Posebnost teh klešč je enoročna nastavitev zeva, ki omogoča hitro in enostavno prilagajanje velikosti zob, ne glede na debelino in trdoto materiala. Ta funkcija omogoča, da se klešče z lahkoto uporabljajo za prijemanje, stiskanje, rezanje ali upogibanje različnih materialov, kar povečuje njihovo vsestranskost.

Klešče papagajke se ponašajo tudi s specialno ojačenimi zobmi čeljusti. Te zagotavljajo dodatno vzdržljivost in oprijem, kar je še posebej pomembno pri delu z zahtevnejšimi materiali. Prevlečen ročaj PVC pa nudi udoben ter stabilen oprijem. Le-ta zmanjšuje možnost zdrsa in preprečuje utrujenost rok med delom.

Cevne klešče

Cevne klešče s kaljenimi zobmi se uporabljajo za delo s cevmi in drugimi materiali, ki zahtevajo natančen oprijem različnih oblik površin. Izdelane so iz CrV – krom vanadija, kar jim zagotavlja trdnost, vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo.

Njihova posebna čeljust omogoča dober oprijem ravnih, polkrožnih in okroglih površin, kar povečuje njihovo uporabnost pri različnih nalogah, kot so prijemanje, stiskanje ali upogibanje cevi in drugih materialov.

Cevne klešče so nujno orodje za vodovodarje, avtomehanike, električarje in druge strokovnjake, ki se pogosto srečujejo z zahtevami za natančen oprijem različnih oblik materialov. Hkrati pa so zaradi svoje enostavne uporabe in učinkovitosti primerno orodje tudi za domače mojstre, ki se lotevajo manjših popravil ali izboljšav v svojem domu.

Klešče stransko ščipalne

Ko iščete orodje za natančno in učinkovito rezanje, so profesionalne klešče za stransko rezanje idealna izbira. Diagonalno rezilo omogoča popoln izkoristek rezalne površine, kar olajša izvajanje čistih in natančnih rezov z minimalnim naporom. Klešče za stransko rezanje se ponašajo z diagonalnim rezilom, ki omogoča maksimalno uporabo celotne rezalne površine. To pomeni, da lahko z lahkoto režete različne materiale, od žic do trakov in plastike, ne da bi pri tem ogrozili natančnost ali kakovost reza.

V vsakdanjem življenju se pogosto srečujemo z različnimi nalogami, kjer so potrebni natančni in čisti rezi. Morda morate skrajšati električno žico, odrezati presežek kabla ali celo prilagoditi dolžino zavesnega traku. Stransko ščipalne klešče so pravo orodje za vse te naloge in še več.

Vzemimo primer, ko morate pripraviti električne žice za povezavo elektronskih komponent. Z uporabo stransko ščipalnih klešč lahko enostavno in natančno odstranite izolacijo ter prilagodite dolžino žic, kar zagotavlja kakovostne in varne povezave.

Kombinirane klešče

Kombinirane klešče oziroma kombinirke so nepogrešljiv del vsakega kompleta orodja. Z njimi lahko opravljate številne naloge, kot so prijemanje, upogibanje in rezanje.

Te večnamenske klešče so zasnovane za učinkovito uporabo. Njihovi ustrezno veliki ročaji omogočajo udobno uporabo, kar vam zagotavlja večjo natančnost in manj utrujenosti pri delu.

Pomislite na vse možnosti, ki vam jih ponujajo kombinirane klešče – od priprave električnih žic do popravila ograje ali oblikovanja dekorativnega kosa kovine. To večnamensko orodje bo vaše delo opravilo hitreje in lažje, kar vam bo prihranilo čas in trud.

Ne zamudite priložnosti, da izboljšate svoj komplet orodja z vrhunskimi kombiniranimi kleščami. Obiščite kategorijo kombiniranih, stransko ščipalnih in profi klešč ter odkrijte različne modele, ki bodo zadovoljili vaše potrebe.

Prijemne klešče

Profesionalne prijemne klešče vam zagotavljajo izjemen oprijem pri različnih nalogah. S kovanimi čeljustmi in ergonomsko oblikovanim ročajem so zasnovane za učinkovito ter udobno delo.

Kovane čeljusti prijemnih klešč zagotavljajo trdnost in dolgotrajno uporabo, medtem ko ergonomsko oblikovan ročaj omogoča boljši prijem pa še večjo natančnost pri delu. To orodje je odlično za različna opravila, ki zahtevajo natančen in močan oprijem.

Predstavljajte si, kako prijemne klešče olajšajo vaše delo pri nalogah, kot so prijemanje in premikanje predmetov, zategovanje in popuščanje vijakov ali delo s kovinskimi pločevinami. Definitivno je to zanesljivo orodje, ki ga ne smete zamuditi v svojem kompletu.

Klešče za keramiko

Klešče za keramiko so specializirano orodje, ki je nepogrešljivo za vse, ki se ukvarjajo z delom s keramičnimi ploščicami. Z rezilom za žico in izoliranimi ročaji so izjemno praktične in varne za uporabo.

Njihovi izolirani ročaji, prekriti s plastično maso, zagotavljajo udoben in varen oprijem, medtem ko rezilo za žico omogoča natančno obdelavo keramike.

Odrezovanje presežkov, oblikovanje detajlov ali preprosto obvladovanje zahtevnejših delovnih nalog postane preprostejše ter učinkovitejše.

To je orodje, ki bo obogatilo vaš komplet orodja in vam omogočilo, da svoje delo opravite hitreje in z večjo natančnostjo. Ne zamudite priložnosti, da svoje delo z keramiko dvignete na višjo raven.

Profesionalne klešče za luknjanje

Profesionalne klešče za luknjanje so prava izbira za vse, ki potrebujete orodje za luknjanje različnih materialov, od papirja in kartona do usnja, umetnega usnja, filca, blaga in umetne mase.

S posebnim mehanizmom za pravilno razporeditev in prenos moči, te klešče zagotavljajo natančno in učinkovito luknjanje. In kar je najbolje, v kompletu je vključenih šest različnih nastavkov (2, 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5 mm), ki vam omogočajo luknjanje v različnih velikostih.

Predstavljajte si, kako to orodje poenostavi in izboljša vaše delo, od ustvarjanja dekorativnih izdelkov in oblačil do izdelave personaliziranih izdelkov. Je zanesljivo, vsestransko in učinkovito orodje za vašo ustvarjalno delavnico.

Ne čakajte več in si priskrbite profesionalne klešče za luknjanje. Začnite ustvarjati bolj svobodno in z manj napora.

Seger klešče

Ste kdaj imeli težave z odstranjevanjem ali namestitvijo seger obročkov? Profesionalne seger klešče so prav to, kar potrebujete!

Le-te so posebej oblikovane za manipulacijo s seger obročki, zaradi česar so nepogrešljive pri različnih mehanskih in vzdrževalnih delih. PVC prevleka na ročajih klešč zagotavlja boljši oprijem ter udobno uporabo.

Zamislite si, kako ta izdelek poenostavi in pospeši vaš delovni proces. Ne glede na to, ali nameščate ali odstranjujete seger obročke, vam seger klešče pomagajo opraviti delo hitro in brez nepotrebnih težav.

Preverite našo ponudbo in si zagotovite ta ključen instrument za vašo delavnico. Ne dovolite, da bi vam obročki povzročali težave – s temi kleščami bo vaše delo enostavnejše in učinkovitejše.

Klešče za snemanje izolacije

Ko je potrebno odstraniti izolacijo s kablov, lahko ta postopek postane precej naporen. Zato so klešče za snemanje izolacije idealna rešitev.

Izdelane iz krom vanadija, klešče za snemanje izolacije zagotavljajo dolgotrajnost in odpornost. Dodatna prednost je nedrseč ročaj, ki povečuje natančnost in zmanjšuje možnost napak.

Prenehajte z nepotrebnim trudom in neskončnim praskanjem kablov. Zgrabite priložnost in klešče za snemanje izolacije dodajte v svojo zbirko.

Aluminijaste kovice in neti

Pri delu z kleščami za kovičenje je izbira pravih kovic in netov ključnega pomena. Aluminijaste kovice in neti so tisto, kar potrebujete za zagotovitev trdnosti in zanesljivosti vaših projektov.

Izdelane iz aluminija z jeklenim zatičem, naše kovice in neti ponujajo optimalno kombinacijo trdnosti ter lahkotnosti. Primerne so za različne materiale in se enostavno namestijo s kleščami za kovičenje.

Občutite brezskrbnost, ko z lahkotnostjo izpolnjujete svoje naloge, saj se zavedate, da so kakovostne kovice in neti v vaši kolekciji orodja zaslužne za dolgotrajno in zanesljivo povezavo.

V svetu orodjarstva je pomembno, da se zanašamo na kakovost ter učinkovitost. Z aluminijastimi kovicami in neti boste korak bližje zanesljivosti, ki jo iščete.

Prikazovanje 1–24 od 101 rezultata