Zaščitna ponjava Tarpaulin – Pravi trenutek za izbiro in nakup!

tarpaulin vodoodporen

Zaščitna ponjava, nekateri ji pravijo tudi plana, je primerna za široko in zelo vsestransko uporabo. Pravzaprav  je nepogrešljiva doma, na vrtu, v gozdu, na potovanjih in še marsikje.

  1. Naravne nesreče
    V primeru naravnih nesreč, kot je toča, viharni veter in podobno, je lahko veliko streh precej poškodovanih. Začasna rešitev je zagotovo dovolj velika in močna ponjava. Streha bo vsaj začasno dobro zaščitena, vsaj dokler zavarovalnica ne povrne škode in se streha lahko popravi.
  1. Začasne strehe
    Pri zunanjih opravilih včasih potrebujemo začasno streho, ki nas zaščiti pred dežjem in tudi soncem. V tem primeru je nepremočljiva ponjava/plana vaš najboljši prijatelj. Z nizkimi stroški si lahko postavite začasno streho hitro in enostavno.
  1. Kmetijstvo
    Kmetje uporabljajo ponjave ob raznih priložnostih. Največkrat jih uporabijo ob različnih vremenskih nevšečnostih, kot sta na primer dež in sneg. Tako zaščitijo pridelke in morebitno izgubo letine. Ponjave so zelo primerne tudi za pokritje rastlinjakov in tako v njem vzdržujejo pravilno temperaturo.
  1. Zaščita živali
    Če imate domače živali (konji, krave, ovce …), lahko s ponjavami zanje naredite enostavno zatočišče. Takšno zatočišče je zelo dobrodošlo v izredno hladnih ali zelo vročih vremenskih razmerah. Tako so živali dobro zaščitene pred ekstremnimi vremenskimi vplivi.
  1. Športne aktivnosti
    Pri športnih dogodkih uporabljajo nepremočljive ponjave za zaščito površin. Saj se spomnite, kako vsako leto v Wimbledonu med dežjem s ponjavo prekrijejo ves teren. Te ponjave so velikih dimenzij in so izdelane za vsak šport in športni teren posebej.
  1. Dnevna uporaba
    Zaradi trpežnosti in vzdržljivosti omogočajo zaščitne ponjave vsakodnevno uporabo. Pokrivate lahko različne stvari: avtomobile, motorje, pohištvo ali drva. Lahko pa tudi kaj drugega, omejitev pri uporabi ni. Izbira je torej vaša. Ponjave zagotavljajo zaščito pred vremenskimi vplivi, prav tako pa ščitijo pred prahom, umazanijo ali drugimi nevšečnostmi. Seveda ne smemo pozabiti tudi na zaščito predmetov pred morebitnimi poškodbami.

Izberete in naročite jih lahko tukaj:
Zaščitna ponjava Tarpaulin