INTERDISKONT

Ob vsakem nakupu v naši spletni trgovini vam priznamo 5% popusta.

Pri nakupu nad 100€ - brez poštnine!

Spletna cena je cena z že upoštevanim popustom.

Prijava uporabnika

Nakup lahko opravite kot registriran uporabnik, pri čemer boste lahko koristili vse ugodnosti našega kluba zvestobe (točke zvestobe, posebni popusti, itd.). Nakup pa lahko opravite tudi brez registracije - v tem primeru izberite možnost "Hitri nakup".  

 

 

Potrebujete pomoč pri prijavi?

Če ste se že prijavili, se vpišite z e-naslovom, ki ste ga uporabili pri registraciji in geslom, ki ste si ga takrat izbrali. Bodite pozorni na to, da vaš e-naslov vpišete pravilno. Prav tako bodite pozorni, da pravilno vpišete geslo - upoštevajte velike in male črke ter druge znake, ki ste si jih izbrali. Če ste geslo pozabili, kliknite na povezavo, kliknite tukaj in sledite postopku za obnovitev gesla (preusmerjeni boste na stran za obnovitev vašega gesla, tam v polje za vpis e-naslova vpišite vaš e-naslov, s katerim se ste se registrirali v našo spletno trgovino in prejeli boste e-sporočilo s povezavo, na kateri boste lahko ponastavili pozabljeno geslo).

Če niste prepričani, ali ste se v našo spletno trgovino že registrirali ali ne, lahko to preverite tako, da zahtevate obnovitev gesla za dostop (pozabljeno geslo - kliknite tukaj) - če boste prejeli sporočilo za obnovitev gesla, ste že registriran uporabnik, če pa sporočila ne boste prejeli, pa je mogoče, da ste se registrirali z drugim e-naslovom ali pa da še sploh niste registriran uporabnik. V tem primeru se registrirajte (registracija za fizične uporabnike - tukaj, registracija za pravne uporabnike - tukaj). Lahko pa nas tudi kontaktirate, z veseljem vam bomo pomagali.


Copyright © 2008-2019 Inter diskont d.o.o.. Vse pravice pridržane.