INTERDISKONT

Pravno obvestilo

Avtorske pravice

S to spletno stranjo upravlja podjetje Inter diskont d.o.o.. Vse vsebine, informacije, slike in drugi dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so v lasti podjetja Inter diskont d.o.o.. Kot take se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah, torej so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.interdiskont.si, se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez pisne odobritve podjetja Inter diskont d.o.o.. 


Pridržki

Podjetje Inter diskont d.o.o. bo na svojih spletnih straneh zagotavljalo točnost in ažurnost podatkov z vso skrbnostjo, vendar pa za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Podjetje Inter diskont d.o.o. tudi ne prevzema nobene odgovornosti v povezavi s posledicami, ki jih povzročijo informacije, vsebovane na teh spletnih straneh.

Podjetje Inter diskont d.o.o. si pridržuje pravico do sprememb vsebin teh spletnih straneh kadar koli na kakršen koli način in ne glede na razlog, brez predhodnega opozorila. Podjetje Inter diskont d.o.o. ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takih sprememb.

Podjetje Inter diskont d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s te spletne strani in hkrati priporoča, da se uporabniki pred nevarnostjo virusov ustrezno zavarujejo še pred prenosom informacij s te spletne strani.

Podjetje Inter diskont d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti podjetje Inter diskont d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarjata za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Podjetje Inter diskont d.o.o. si pridržuje pravico, da uporabnike iz teh spletnih strani na naslovu www.interdiskont.si napoti na druge strani svetovnega spleta in za to ne prevzema nikakršne odgovornosti za vsebino teh spletnih strani.


Varovanje zasebnosti

Podjetje Inter diskont d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se obvezuje, da bo vse osebne podatke, pridobljene prek spletnega informacijskega sistema www.interdiskont.si, in podatke o nakupnih navadah kupca/kupcev uporabljalo in hranilo v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). 

Ponudnik bo pridobljene osebne podatke uporabil za potrebe izpolnitve naročila in ostalo z naročilom povezano in potrebno komunikacijo ter tudi za namene neposrednega trženja in proučevanja nakupnih navad na podlagi podatkov o kupljenih izdelkih in posledično ciljnega trženja.

Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu www.interdiskont.si določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso vezane na spletni informacijski sistem www.interdiskont.si, podjetje ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Podjetje Inter diskont d.o.o. se zavezuje, da bo po svojih najboljših možnih močeh varovalo podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani www.interdiskont.si.

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo. Podjetje Inter diskont d.o.o.. ne more izključiti morebitne zlorabe podatkov, saj je internet navkljub varnostnim ukrepom in varnostnim komunikacijskim protokolom nepredvidljiv medij.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega informacijskega sistema oz. elektronske naprave.


O piškotkih in njihovi uporabi na naši spletni strani

Kaj so piškotki?

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani.
Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu.

Piškotki spletnim stranem omogočajo prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev; najpogostejše funkcije e-poslovanja ne bi bile možne brez piškotkov. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno.

Razlogov za uporabo piškotkov je več. Uporabljajo se za shranjevanje podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju spletnih storitev (npr. spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju statistik o uporabnikih in obiskanosti spletnega mesta, o navadah spletnega uporabnika itd. S pomočjo piškotkov lahko torej ocenimo učinkovitost zasnove našega spletnega mesta.

O priporočeni in dovoljeni uporabi piškotkov na spletnih straneh si lahko preberete tudi smernice informacijskega pooblaščenca za uporabo piškotkov, ki jih najdete tukaj. https://www.ip-rs.si/novice/detajl/informacijski-pooblascenec-izdal-smernice-glede-uporabe-piskotkov/?cHash=5842ad1118a2ae1915f350cc1aa98c22

C;

Seznam piškotkov na naši spletni strani

Lastni piškotki


Ime piškotkaTrajanjeOpis
EuCookieLaw1 letoShrani uporabnikove preference politike piškotkov
ASP.NET_SessionIdTrajanje sejeIdentifikator seje uporabnika
cart3 ureShrani izdelke v košarici, nastavitve dostave, načina plačila
christmas_trees30 Shrani izdelek za potrebne nagredne igre "OKRASI svojo ID JELKO!"
lastViewedItemsLogTrajanje seje Shrani zadnje ogledane izdelke v trgovini
Google Analytics

_utma2 leti Google Analytics Zabeleži razlikovanje med uporabniki in sejami.
_utmb30 minut Google Analytics Zabeleži novo sejo ali novega uporabnika.
_utmz6 mesecev Google Analytics Določa vir prometa ali oglaševalsko akcijo.
_utmcTrajanje sejeGoogle Analytics Zabeleži čas trajanja obiska.
Facebook

c_user3 meseciFacebook beleži oglede izdelkov

Piškotki zunanjih spletnih mest


Ime piškotkaTrajanjeOpis
__atuvc2 leti AddThisSpremljanje posodobljenega stanja na spletni strani. piškotek socialnega vtičnika.
uit, dt, uid, uvc, xtc,  ssh, sshs, ssc 2 leti AddThisSpremljanje posodobljenega stanja na spletni strani. piškotek socialnega vtičnika.

Piškotki, ki jih uporabljamo na naši spletni strani, ne zbirajo vaših osebnih podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati, in ne morejo poškodovati vašega računalnika, tablice ali mobilnega telefona. Piškotki omogočajo delovanje našega spletnega mesta in nam pomagajo razumeti, katere informacije so najkoristnejše za obiskovalce.

Priglasitev

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Upravljanje in brisanje piškotkov

Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika.
Za upravljanje piškotkov vam večina brskalnikov omogoča, da sprejmete ali zavrnete vse piškotke, sprejmete samo določeno vrsto piškotkov ali pa vas opozori, da stran želi shraniti piškotek.
Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete.
Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke.
Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovo pomoč uporabnikom.

Sledenje Google Analytics lahko onemogočite tudi na naslednji povezavi: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.


Za vse dodatne informacije in pooblastila se obrnite na:

Inter diskont d. o. o.
Partizanska 15
2390 Ravne na Koroškem

Telefon: 02 82 18 390
Telefon v trgovini: 02 82 18 391
Faks: 02 82 18 393Ob vsakem nakupu v naši spletni trgovini vam priznamo 5% popusta.

Pri nakupu nad 100€ - brez poštnine!

Spletna cena je cena z že upoštevanim popustom.

Ta teden pri vas
Črnomelj
Tolmin
KARTICA UGODNOSTI

S kartico ugodnosti kupujte ceneje!

Copyright © 2008-2019 Inter diskont d.o.o.. Vse pravice pridržane.