INTERDISKONT

Ob vsakem nakupu v naši spletni trgovini vam priznamo 5% popusta.

Pri nakupu nad 100€ - brez poštnine!

Spletna cena je cena z že upoštevanim popustom.

Zaposleni

V podjetju Inter diskont se zavedamo, da so zaposleni naš ključ do uspeha, zato se trudimo ustvarjati okolje, ki jim omogoča stalen razvoj, osebno rast in najvišjo možno kakovost življenja. 

Zaposlenim zagotavljamo zdrave in kvalitetne delovne pogoje. Predvsem jim omogočamo lažje usklajevanje med poklicnim in zasebnim življenjem.

Stalno vlagamo v razvoj naših kadrov in spodbujamo izobraževanje. Nudimo možnost napredovanja in zaposlujemo nove ljudi. V kakovostnem delovnem okolju jih stalno motiviramo in spodbujamo, da uporabijo svoje sposobnosti. 


Za krepitev prijateljskih odnosov in timskega dela letno organiziramo različna srečanja (pikniki, družabna srečanja, izleti) in športne dejavnosti.  Pomembno vlogo pri razvoju pripisujemo intelektualnemu kapitalu, ki v podjetju predstavlja pomemben delež. Samo s stalnim razvojem zaposlenih, ki so prilagodljivi, dinamični in sposobni delati v timu, je možno pričakovati tudi uresničitev postavljenih ciljev.

Danes ekipa v trgovini, na terenu, v gostinstvu in servisu šteje preko 40 rednih in honorarnih sodelavcev.


Prosta delovna mesta

Trenutno nimamo razpisanih prostih delovnih mest.
A motiviranih in novih izzivov željnih sodelavcev si vedno želimo. 

Če želite sodelovati z nami, vas vabimo, da nam prošnjo pošljete v pisni obliki na sedež podjetja, torej na naslov Inter diskont d.o.o., Partizanska 15, 2390 Ravne na Koroškem. Odgovorili vam bomo in vam sporočili o trenutnih potrebah oz. vas zabeležili v našo bazo.

Ta teden pri vas
Vir pri Domžalah
Tolmin
KARTICA UGODNOSTI

S kartico ugodnosti kupujte ceneje!

Copyright © 2008-2019 Inter diskont d.o.o.. Vse pravice pridržane.