INTERDISKONT

Ob vsakem nakupu v naši spletni trgovini vam priznamo 5% popusta.

Pri nakupu nad 100€ - brez poštnine!

Spletna cena je cena z že upoštevanim popustom.

Aktualni letaki o prodajnih akcijah

Kliknite za ogled aktualnega letaka Inter diskont - Pravo orodje za dobro ceno- s klikom na spodnje povezave se bo v novem oknu odprl letak v obliki PDF. Letak si lahko tudi shranite na svoj računalnik.Izpolnite obrazec, če želite prejemati letak po pošti na vaš domači naslov .

V spodnjem obrazcu izpolnite podatke - vpišite vaše kontaktne podatke in  na dom vam bomo pošiljali naše tiskane letake.

Ime:*

Priimek:*

Naslov:*

Poštna številka:*

Kraj:*

E-pošta:

Naročam:*
letak Teren
letak BTC Ljubljana
letak Trgovina Ravne
letak BTC Novo Mesto
letak BTC Murska Sobota

V tem obrazcu od vas pridobimo nekatere osebne podatke, ki jih po kliku na gumb POŠLJI hranimo in obdelujemo za namene poslovnega komuniciranja ter izvajanja pogodbenih obveznosti kot je to opredeljeno v Politiki zasebnosti.
Prepišite kodo iz slike v vnosno polje na desni.
Koda verifikacijeZ naročilom reklamnega letaka Inter diskont posameznik osebno privoli, da podjetje Inter Diskont d. o. o. v skladu z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov hrani njegove podatke in jih obdeluje ter uporablja za obveščanje o aktualnih novicah in za namene izvajanja neposrednega trženja. Pridobljene osebne podatke bo podjetje Inter diskont d. o. o. skrbno varovalo in uporabljalo v skladu z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov ter samo za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredovalo tretjim osebam. Prejemnik reklamnega letaka lahko kadar koli pisno zahteva, da se njegovi podatki začasno ali trajno prenehajo uporabljati za namene neposrednega trženja. Zahteva se pošlje pisno na naslov Inter diskont d. o. o., Partizanska cesta 15, 2390 Ravne na Koroškem. Najkasneje v 15-ih dneh po prejemu zahteve se bodo osebni podatki uporabnika prenehali uporabljati za namene neposrednega trženja, v nadaljnjih 5-ih dneh pa bo uporabnik o tem tudi obveščen. V zvezi z izvedbo zahteve udeleženec ne nosi nobenih stroškov.

Če letakov ne želite več prejemati po pošti na vaš domači naslov (NASLOVLJENA pošta), pošljite elektronsko pošto z vsebino "Odjava od pošiljanja letakov po pošti" - kliknite tukaj za odjavo.
Ta teden pri vas
Črnomelj
Tolmin
KARTICA UGODNOSTI

S kartico ugodnosti kupujte ceneje!

Copyright © 2008-2019 Inter diskont d.o.o.. Vse pravice pridržane.