Aktualni letaki o prodajnih akcijah

Kliknite za ogled aktualnega letaka Inter diskont – Pravo orodje za dobro ceno– s klikom na spodnje povezave se bo v novem oknu odprl letak v obliki PDF. Letak si lahko tudi shranite na svoj računalnik.

Seznam aktualnih letakov

Izpolnite obrazec, če želite prejemati letak po pošti na vaš domači naslov .

V spodnjem obrazcu izpolnite podatke – vpišite vaše kontaktne podatke in  na dom vam bomo pošiljali naše tiskane letake.
    letak Terenletak BTC Ljubljanaletak Trgovina Ravneletak BTC Novo Mestoletak BTC Murska Sobota

    Polja označena z (*) so obvezna.


    Z naročilom reklamnega letaka Inter diskont posameznik osebno privoli, da podjetje Inter Diskont, d. o. o., v skladu z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov hrani njegove podatke in jih obdeluje ter uporablja za obveščanje o aktualnih novicah in za namene izvajanja neposrednega trženja. Pridobljene osebne podatke bo podjetje Inter diskont, d. o. o., skrbno varovalo in uporabljalo v skladu z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov ter samo za namen za katerega so bili pridobljeni in jih ne bo posredovalo tretjim osebam. Prejemnik reklamnega letaka lahko kadar koli pisno zahteva, da se njegovi podatki začasno ali trajno prenehajo uporabljati za namene neposrednega trženja. Zahteva se pošlje pisno na naslov Inter diskont, d. o. o., Partizanska cesta 15, 2390 Ravne na Koroškem. Najkasneje v 15-ih dneh po prejemu zahteve se bodo osebni podatki uporabnika prenehali uporabljati za namene neposrednega trženja, v nadaljnjih 5-ih dneh pa bo uporabnik o tem tudi obveščen. V zvezi z izvedbo zahteve udeleženec ne nosi nobenih stroškov.

    Če letakov ne želite več prejemati po pošti na vaš domači naslov (NASLOVLJENA pošta), pošljite elektronsko pošto z vsebino “Odjava od pošiljanja letakov po pošti” – kliknite tukaj za odjavo.